Saturday, March 20, 2010

:: Quicky wicky Update :) ::

OMG~~~
dah dkt 2 thn kot tak berupdate..bersawang bagai..kalah umah spiderman! (bohong)
seriously,im not very terror in writing..speaking n gossiping? pass it to me!! hahah
so now tetiba lak rasa nak menaip..even thou gadget hebat ku - keyboard getah nih slalu je buat aku typing error!..haishh

so here some of quickies update of new me :)

1) still keje kat Innai,but now dah pindah kat Plaza Damas..dkt dgn Hartamas..tp mood lepak sana sudah kureng! (aka umur makin tua)

2) dah ada BF (wah perlu ke nak bold?)..hahah semestinya,sebab penah mcm rasa till my age 30,hidup still single *sob sob*..sekarang tidak lagi..apa2 pun jodoh di tgn tuhan :) ..bf sy tiada disini,di UK nun..oh,saya tidak curang..tak percaya?? tanya Nani..huhuh 

3) dah ada kereta sndri :D..so skang tak payah la menumpang org..or dlm erti kata lain,kalau lepak boleh balik sendri,tak yah tgu driver skali..bg alasan tak mau lepak lama2 :P..balik kampung pun senang,tp bab tol n minyak,tak berapa senang..sesak kdg2..whuuu~~

4) ada kucing..seriously,tak sangka bab nih...so tanggungjawab dah besar skang,chewah..tau dkt Cik Miah naya je,dahulu kan kucing dr fmly..nama dia Lulu..:)   


hurm..apakah lagi..apakah lgi 

5) oh dah pindah..tak jauh seberang block je..n now im the tuan tanah kedaung umah tu..:)

6) skang dah active FB, friendster?? apa tu? kekekeke..sila view link diatas http://www.facebook.com/farahila

7) and ramai member2 dah kawen (motif bgtau)..cepat la bf ku balik..haisshhh!!

8) activity lepak mlm jugak makin kurang..coz umur dah meningkat..cream utk kulit late 20's *uhuk* semakin mahal..botox? haram kot..mana mampu~~..so my weekend getaway..lepak dgn gfs,kalau ada plan..if not dok umah jd garfield..huhuhu

hurm...kita buat sampai 10 list je la.

9) skang bz dgn kerja n nasya nak kawen..oh saya la pengapit dia!! (mode nak diet,mcm tak menjadi..jangan baju aku ketat sudah!!) 


10) rambut dah separa panjang..menunggu rambut panjang..so that boleh sanggul utk wedding nasya..

sekian je la..tu la dah ckp ..idea menulis nih kureng..membaca aka stalker blog org ..mmg kawe hebat!! Insyaaallh if rajin then i'll continue again :) 

Xoxo..Miss F..:P



9 comments:

sophisticated bridezilla said...

bagus. ade peningkatan. teruskan usaha!
KAkahkHAkhA gossipnye mane? cheit!

Miss F said...

:: quicky update mesti lah pasal author dulu..warm dulu ..then baru kita start dgn gossip panas..tak gitu Miss H?..hahah ::

syanaim said...

::Suka entry sy dah ader bf..sabar tau babe..jap lg turn ko plak..huhu::

lyana said...

seriouslly aku x tau pon ko ada blog... keji weii ko x prnah bgtau pon! huh!! xleh jd nk kene register club gaks ni.. huhuhu

lyana said...

seriouslly aku x tau pon ko ada blog... keji weii ko x prnah bgtau pon! huh!! xleh jd nk kene register club gaks ni.. huhuhu

lyana said...

seriouslly aku x tau pon ko ada blog... keji weii ko x prnah bgtau pon! huh!! xleh jd nk kene register club gaks ni.. huhuhu

lyana said...
This comment has been removed by the author.
Miss F said...

:: Miss L : kot ye pun ko teruja..sampai penuh comment.berdebar aku ngat ramai peminat..baru je start menulis..n ikut mood..hahah

Miss N : suka ek?? hahah terima kasih peminat *muka berlagak* :P ::

honeysour's blog said...

huhu..ila, aku tak taupun ko ade blog...

nyway, welkam...