Sunday, July 8, 2007

:: counting the hours on my boring weekend!! ::

:: haisssssh....
:: get up earlier today..eventhou cuti..
:: breakfast with nani..at mc'd..big breakfast..nyum..nyumm
:: she went back to s.alam,need to buy ticket to penang..huuu~ gonna miss her..
:: borak smlm ngan dia pun tak puas lagi..plus lepak with enon kat s.alam..pun tak puas gak..
:: waa..i miss my old frens..my skoolmate!!!..
:: i'm feeling sleepy act'ly..appear invi at ym..
:: last nite,played bowl..been forced by nam act'ly..main pakai sunnydress...tak penah di buat org!!..but i did won 2nd game..muawhahaha
:: 1st tak leh nak concerntrate on game..coz rasa takut je..rasa mcm everytime i slide then my dress will flowy..huish!!..bahaya!!!
:: thanks god..it's not! pheiw~
:: no one at home..mieza went to hospital,visit her dad..bored~
:: watched tv,melodi..gossip..gossip n gossip..but i liked when hans isaac made a confession..huuu
soooo sad for u dear (~chewah~)
:: tonite got wedding at 8pm,nelayan..going wit ezwan..hopefully,he did not cut his hair n become bald..but the way he text me jz now..hurm,a bit scary..n i don want to imagine it..hopefully not!! =S
:: started to rain outside..hurm..astro sure not connected!!..haissshh!! =(..n for sure..no internet connection..apa mau bikin nih..ctinue design n design until pengsan
:: baju for wedding tak iron lagi..eeeiiiii..malasnye!!
:: haaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssshhhhhhhhh +___+

7 comments:

Ceera said...

aku panas ok pasal erra itu... bodoh betul erra!!!

:: d r e a m e r z z l u l l a b y :: said...

ira : betul dowh..doink la ppuan tu..sian hans...takpe2..aku ade..chewah..next time jumpa kat starbucks bwh kasi terkam..grrr...hahaha

Ceera said...

mesti yana terkejut dengar pasal erra kan, sebab dulu dia ada backing itu perempuan, hahahaha...

:: d r e a m e r z z l u l l a b y :: said...

ira : aku rasa dia mmg terkejut tu..tapi control n takut nak muncul kan diri..hihihih...ape la yg erra tu nak?..gila duit kot..dah macam natasha hudson lak..dpt yg lagi kaya..tgal semua..haissh!!

Ceera said...

dia nak jadi ala2 artis hollywood la aku rasa, and rasa dirinya sangatlah hot.. so, skang dirinya sdh kawin dan confirm tak suci, lagi senang la dia nak buat aktiviti keji nya, apakah???
hahaha
bz ka makcik, tak hapdate pun...

::ezwan:: said...

ila : belom mase nye lagi...tgu la, tetibe je sampai kat depan iNNAi tu scofield...hhmm!! paham2 je la...

:: d r e a m e r z z l u l l a b y :: said...

ezwan : i kunci pintu..tak kasi u masuk..hahahah