Wednesday, July 18, 2007

:: muvee wit enon ::

:: smlm mmg busan,act'ly ade work nak kena wat...tapi mood tak mari lak.. ::
:: me "ter"book ticket harry potter act'ly ::
:: asked all my frens..especially pakcik tu..
coz dia plg excited kononnya dia harry..chait! ::
:: setelah dia ambil ilham kat bilik menunggu , dia tak jadi join lak ::
:: haparaaa ::
:: try bodek enon,huhuhu..sib baik dia layan ::
:: me act'ly not feeling like watch it,but my sis said "angah,syok laa..adik tgk dua kali"::
:: amboih..amboih ::
:: so mlm td,me layan wit enon la(pakcik nih tidoq dua kali) chait! ::
:: disebabkan me tak ikut yg previous episode..::
:: so tak berapa nak faham at first ::
:: tapi okiey la...a bit enjoy!! ::
:: coz i loved all those weirdo film,fantasy film..laaayaannn ::
:: i gv 3/5 to this muvee ::
:: n i hv to find the previous episode ::
:: from that muvee i learnt new magic spell.. :) ::
:: eg : "PATRONUS,EXPELLIARMUS,STUPEFY(fav ayat aku nih),
LEGILLIMENS(utk bc mind org),EXPECTO PETRONUS,
BOMBARDA MAXIMA(nih ppuan gila tu guna nak attack harry) ::
:: so skang nak cari magic stick la..ke pakai chopstick dulu..::
:: kena kasi modify skit ::
:: .^_____________~. ::

3 comments:

::ezwan:: said...

chait!! nak carik previous episode konon...pigidahh!! ocean's pon tak tgk2 lagi...

pakai la batang penyapu..wat stick, simplifi ke rectify ke hypotumos ke rhinosaurus ke....haihhh!! susah org yg mudah terpengaruh nih~~~

Ceera said...

ko citer apa tak layan, semua citer ko terjah...

aku malas ar tgk citer tu, harry dah besor, hilang feel..

:: d r e a m e r z z l u l l a b y :: said...

:: ezwan : chait!!..dengki la tu..coz tak tgk..i magickan u kang nanti..baru tau!!

:: ira : huhuh..anda sguh mengerti saya..baguih!!..ala,sama je cute nye time dia kecik n besor..